När du behöver lämna din bil på verkstad

09 maj 2019 Jenny Olsson
När du behöver lämna din bil på verkstad

De allra flesta är helt beroende av en bil, i alla fall någon gång. Har man en bil så behöver man den oftast för att ta sig till och från jobbet, hämta barnen på skola och dagis eller så kanske man använder den på fritiden. Hur det än är så blir man oftast väldigt låst om bilen slutar att fungera och har man ingen egen kunskpa är det svårt att sia om vad felet kan vara. Man blir då snabbt i behov av att någon kunnig hjälper en. Om man bor i närheten av Skärholmen kan man vända sig till en bilverkstad som heter Team R/T. Hit kan man lämna in både äldre och nyare bilar.

Verkstaden drivs av två män och verkstaden grundades som enskild firma 2008 men växte så snabbt att de omvandlade verksamheten till aktiebolag och utkade dessutom verkstadens lokaler från 100 kvm till 600 kvm. Det visar att de är duktiga på det dom gör och att de kan expandera tack vare att de har kunder. Här finns både saxlyftar och pelarlyftar för att kunna utföra alla möjliga jobb som de dagligen stöter på. 

 

 

De är en allbilsverkstad och för att kunna lösa alla problem på bästa tänkbara sätt så uppdaterar dom sig med ny kunskap om ny teknik och investerar även i de verktyg som krävs för att kunna jobba med de modernare bilarna. 

De har också satsat på däckhotell. Det är oerhört skönt som kund att kunna förvara däcken där man byter dem. Man slipper då släpa med sig däcken hem och hitta plats för att förvara dem. Under 2012 byggde företaget en ny lokal där de förvarar alla däck på ett bra sätt. 

Här kan man också lämna in en nyare bil för service och de utför dem enligt tillverkarens rekommendationer. De jobbar uteslutande med Castrol oljor för att kunna säkerställa att bilen som de servar får olja av rätt kvalitet. De använder sig också av serviceprotokoll som baseras på just den bilmodell man lämnar in samt hur många mil bilen gått och hur gammal den är. De använder i stort orginaldelar men också delar av motsvarande kvalitet. Besök bilverkstaden i Skärholmen när du vill ha hjälp med din bil.

 

Fler nyheter