Anlita en plåtslagare för takbytet

18 maj 2020 Jenny Olsson

Ett nytt och fräscht plåttak gör mycket för hela huset. Det ger ett välkomnande intryck och höjer värdet på huset. Har man köpt ett begagnat hus där taket inte är bytt på länge eller om man har bott i huset under lång tid och inte har gett utsidan av huset så mycket omtanke kan det vara en bra investering att se om och byta taket. Det ger inte bara ett estetiskt fint intryck utan det finns också många andra skäl till att byta ett tak som kanske är trasigt eller inte är helt tätt. Till exempel kan både undertak och väggar ta skada och göra så att fukt och mögel bildas. När det har skett tar det i regel ganska lång tid att få bukt med problemet. Det är inte sällan som det måste rivas upp och sedan torkas ur under ganska lång tid. Att byta taket i tid är därför en bra idé. 

När man ska anlita en plåtslagare för jobbet är det viktigt att välja en hantverkare som är kunnig på området och som är noggrann med sina jobb. Ett bra sätt när man ska hitta och välja hantverkare är att googla på företag som finns i närheten och även höra sig för om vänner och bekanta ha några som de kan rekommendera. När man sedan har valt ut några företag kan man höra av sig till dem och be om referenser och även offerter. En del firmor åker ut och tittar på jobbet innan de lämnar offerten, vilket är bra då man får som ett fösta möte och se hur det känns. 

 

 

 

Norin & Hedlund Plåtslageri AB är ett plåtslageri som finns i Sundbyberg. De har en bygg-design och inredningsverksamhet där de utför jobb åt både privatpersoner och företag. 
Här står trygghet, bra service och kvalitet högt i fokus. Företagets plåtslagare har dessutom en bred kompetens och lång erfarenhet inom plåtslageri. 

Fler nyheter