motoroptimering

Var stolt över din motoroptimering!

Written by patrick pettersson

Är du den där typen av människa som gärna vill göra allting själv? Du kanske snickrar ihop ett trädäck som om du aldrig gjort annat. Snor ihop en läcker gryta av nästan ingenting. Vet precis hur du ska göra för att få kvarterets största tomater och är populär bland traktens barn, eftersom du vet precis hur en cykelpunktering ska lagas. Men ändå finns det saker som du inte vågat ge dig på. Åtminstone inte ännu.

Bilen är alltid något som du haft extra stor respekt för. Visst vet du hur du fyller på alla vätskor, pumpar däcken och byter glödlampor. Men där tar dina kunskaper slut. Vill du våga ta steget lite längre? Då kan du prova en åtgärd som kommer väcka stor beundran i vänskapskretsen och som dessutom är bra för din bil och miljön. Med en motoroptimering kan du öka bilens kapacitet och minska drivmedelsförbrukningen. En åtgärd att vara stolt över!

 

 

Prova själv eller anlita någon

Om du känner dig osäker på en motoroptimering så kan du alltid börja med att lämna in bilen och få hjälp att göra det. Du kommer märka en stor skillnad och säkert få blodad tand. För det är något speciellt med att hoppa in i en bil som plötsligt har mer kraft och är piggare. Plötsligt kan du lätt och snabbt göra omkörningar och ta dig uppför den brantaste av backar. Allt för en mycket blygsam summa i sammanhanget.

Men du kan även skaffa en enhet så att du kan utföra en motoroptimering själv. Det kan vara bra att ha med dig någon som gjort det förut, om du känner dig lite osäker. Men annars är det bara att följa instruktionerna. Tänk bara på att det inte går att motoroptimera hur mycket som helst. Alla motorer har sin begränsning, så det bör gå en tid emellan optimeringarna.

About the author

patrick pettersson

324 Comments

Leave a Comment