Trevligt att vara kund

21 juli 2020 patrick pettersson

När man är kund till ett företag så är det inte enbart företagets produkter eller tjänster som avgör om man trivs och vill fortsätta handla där. Det finns en hel del mervärden som avgör, både om man är privatkund eller företagskund. Även som företagskund månar man om att få en bra service, ett trevligt bemötande, svar då man önskar och gärna något litet mervärde som gör att man känner sig lite extra viktig och välkommen. Presentreklam i Stockholm är något man kan använda sig av som företag då man önskar ge sina kunder den där lilla extra tanken som visar att man bryr sig. Ger man dessutom en profilprodukt så är man säker på att kunden kommer att minnas vem som gav presenten.

 

En gåva till jul

Många företag passar på att ge sina kunder profilprodukter i form av presentreklam till jul och kanske även andra högtider som påsk och inför semestern. Det är många kunder som mer eller mindre förväntar sig att det ska komma något smått. Därför kan det vara extra roligt att ge något som passar med företaget, som exempelvis en godisburk i form av en lastbil om man är ett fraktbolag. Men det är även de små gåvorna som en vattenflaska eller en penna med företagets logga vid ett kort besök som kan liva upp besöket ytterligare.

 

 

Vad man vill

Om man vill ge sina kunder en profilprodukt som present så finns det en hel mängd olika saker att välja bland som är enkla att sätta sin logga på. Men många vill ändå ha något som de är ensamma om och det går också bra. Det kan vara en speciell ficklampa, en tröja, ett par foppa-tofflor eller något annat som man känner kan vara till nytta och glädje för kunden. Speciellt som man ju strävar efter att kunden ska använda gåvan. 

Fler nyheter