&Tradition: traditionell belysning möter skandinavisk design

15 maj 2019 Sofia Nyrell
&Tradition: traditionell belysning möter skandinavisk design

&Tradition är ett välkänt danskt designhus som tillverkar både lampor, möbler och accessoarer. De klassiska stilrena dragen som kännetecknar skandinavisk design är genomgående även i &Traditions produkter. Lamporna arbetas fram med filosofin om tidlös design som bygger på både traditioner och förändringar. Man hedrar designklassiker och låter äldre igenkänningsbara mönster få nytt liv i genom innovativa och nytänkande idéer.

En &Tradition lampa är lätt att tycka om. De är särkilt kända för lamporna Blown, Formakami, Copenhagen-serien, Flowerpot-serien, samt Bellevue-serien. Flowerpot med sitt karakteristiska blomlika, runda men stilrena utseende kommer i flera klara färger, både som bords- och taklampa. Formakami i sin tur påminner om traditionella Japanska rislampor med sitt tunna papper men uppdaterad figur. Trots att det finns en bredd i stil och formspråk bland lampor från &Tradition går det dock hela tiden en linje av genomtänkthet, känsla och kvalitet genom alla modeller. 

För just dig som vet vad du vill ha och hur viktig belysning är för att skapa rätt känsla i ditt hem eller på din arbetsplats och som är ute efter inredning med kvalitet och stil finns butiken AndLight. Där hittar du designlampor från &Tradition tillsammans med över ett femtiotal olika märken till fantastiska priser. Konceptet är enkelt och går ut på att sälja designlampor med hög kvalitet till låga priser och med snabb leverans. Titta på de olika modellerna i lugn och ro och hitta enkelt din favorit från &Tradition eller andra märken.

Behöver du inspiration så ta en titt på inspirationssidorna. Där har erfarna designers samlat ihop smakfulla råd om hur belysning kan framhäva olika platser och rum på bästa sätt. Du får tips om olika modeller, nyheter och inredningsförslag genom vackert uppbyggda miljöer. En lampa kan höja ditt hem på ett fantastiskt sätt om du hittar rätt, på AndLight kommer du får mycket inspiration och design på ett ställe som låter dig tänka kreativt och fritt på vad som är rätt för dig. 

Fler nyheter