Tid att njuta

30 maj 2019 jonas olsson
Tid att njuta

När veckorna känns oändliga och alltför tätt kommande, när arbetslusten minskar eller helt uteblir, när vardagen är på tok för vardaglig – ja då är det dags att njuta! Ett alldeles utmärkt sätt att lysa upp det gråa vardagstrampet och istället få ett leende på läpparna är självklart att boka en spaweekend med allting extra.

 

Du vet att du behöver det och att du förtjänar det

Arbete och vardag ser naturligtvis väldigt olika ut från person till person och alla är vi på olika platser i livet. För många av oss består livet först av studier, sedan arbete. Kanske har du familj i olika konstellationer. Kanske är du glad och nöjd med ensamliv.

 

Gemensamt för oss alla är att vi ibland helt enkelt kan tröttna, oavsett livssituation! Dagarna är för lika, arbetsuppgifterna egentligen roliga, helgerna för korta och för trötta. Det är viktigt för din fysiska och psykiska hälsa att ge dig själv omväxling och njutning och bara må bra emellanåt.

 

Vart ska man ta vägen och vad finns det att göra?

Ett alldeles utmärkt alternativ som passar många är att boka en härlig vistelse på spa i Dalarna. Vad kan jag göra där, frågar du dig, och svaret är enkelt: du kan ladda alla batterier du önskar ladda och ha en härligt avkopplande weekend. Vare sig du väljer att resa på egen hand eller med partner eller vänner kommer du/ni att få en skön upplevelse.

 

Hotell, restaurang och spa, allt av högsta kvalité, i en gård med anor från 1400-talet, beläget i det oerhört natursköna Tällberg: https://akerblads.se/ Skickliga kockar och övrig restaurangpersonal förser er med läckra rätter, och i spadelen kan ni välja mellan ett stort antal behandlingar som utförs av dedikerade spaterapeuter. Sedan kommer du garanterat att sova rofyllt i vackra sovrum. Det är på riktigt viktigt att bli bortskämd.

Fler nyheter