Sveriges största återförsäljare av stegar

09 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Stegfabriken är Sveriges främsta återförsäljare av stegar, ställningar och trappor och de erbjuder ett otroligt brett sortiment. I butiken finner man de mest avancerade byggställningar och plattformar som lämpar sig till företag men även enklare stegar och byggställningar till privatpersoner. 

Säkerheten har huvudrollen i produktutbudet hos Stegfabriken.

Hos www.stegfabriken.se är det säkerheten som är det allra viktigaste och de leder kampen mot den största orsaken till arbetsrelaterade skador vilket är ras från byggnadsställningar, stegar och trappor. Säkerhet, kvalitet och service är ledord i företaget och man erbjuder ständigt marknadens bästa service och rådgivning till sina kunder. 

Utbudet av stegar är i stort sett oändligt hos Stegfabriken och de finns i alla sorter och utföranden. I butikens sortiment finns allt från enkelstegar till kombistegar och teleskopstegar och mycket mer därtill. Utöver det ordinarie sortimentet så finns det en stor mängd stegar till rabatterat pris vilket alltid lockar lite extra.

stege

Stegfabriken samarbetar endast med välkända varumärken som erbjuder högsta kvalitet och säkerhet och det är en av förutsättningarna för att butiken är ledande i Sverige. Skepphultstegen, Wibe, Zarges, Laggo, Scando och Altrex är bara några av de högklassiga varumärkena man kan finna i den välsorterade butiken. 

Oavsett vad ändamålet är med den stege du söker så går den att finna hos stegbutiken.se då de tillhandahåller stegar för alla ändamål i önskvärt material. Krävs en speciallösning så ordnar butiken det och skulle det vara så att just den stege du söker inte skulle återfinnas i butiken så ordnar Stegfabriken det genom en beställning.

Så, ett bra tips för alla som söker stegar är att börja med att kolla in stegfabriken.se och scrolla igenom det enorma utbudet av stegar, ställningar och andra produkter som garanterat kommer att hjälpa till i det projekt som ska utföras. Företaget erbjuder ett antal säkra betalningsmetoder som passar alla.

Fler nyheter