Kattpensionat

Semester för både dig och din katt

Semester för både dig och din katt
Written by jonas olsson

Är du kattägare, ska ut och resa och har ingen som kan se efter din lurvige lille kompis under tiden? Oroa dig inte. Lämna in kissen på ett kattpensionat och låt även den njuta av lite semester. Kattpensionat är ett utmärkt och uppskattat alternativ för de som annars har svårt att hitta kattvakt. Känn dig trygg med att din katt blir väl omhändertagen, slappna av och njut av lite ledighet. Kika in hos t.ex. Norra´s Kattpensionat i Stockholm, som erbjuder en trygg hemmiljö och mycket spännande för din katt att utforska. 

 

 

Ingen katt är den andra lik

 

Alla katter är olika och har sin alldeles egna personlighet. Det som fungerar för en kisse, kanske inte alls går hem hos en annan. Just därför är det viktigt att välja ett kattpensionat som har möjlighet att göra anpassningar utifrån de kattgäster som checkar in. Somliga katter gillar att vistas utomhus en del, medan andra är strikta innekatter som trivs bäst med att jaga låtsasmöss och lapa sol innanför fönstret, snarare än utanför. Hör dig för och besök gärna ett par olika kattpensionat innan du bestämmer dig, på så sätt kan du vara säker på att din katt får det så bra som möjligt när det väl blir dags.

 

Vad behöver just din kisse?

 

Äter din katt något speciellt foder? Föredrar den att gå på låda med eller utan tak? Kanske dricker din katt bara vatten som rinner? När du lämnar in din kisse på pensionat eller hotell, är det viktigt att du som ägare informerar om just sådana här saker. Det kommer underlätta för både din katt och de som ska ta hand om den. En del föredrar att skicka med foder, låda och leksaker hemifrån, vilket kan vara ett bra knep för att katten ska känna sig extra trygg under sin hotellvistelse. 

 

About the author

jonas olsson