farmartjanst

Satsa på proffsig trädgårdsskötsel

Satsa på proffsig trädgårdsskötsel
Written by jonas olsson

Stora grönytor och vackra trädgårdar kräver en hel del arbete att hålla i ordning. Dessutom behövs det kunskaper om växter, beskärning, gödning och mycket annat. Vill du ha hjälp med till exempel trädgårdstjänster i Varberg, är det klokt att anlita ett företag med både kompetens och erfarenhet av alla förekommande arbetsuppgifter när det gäller trädgård och grönytor. Det kan gälla allt från ytor hos privatpersoner, företag och lantbruk till föreningar och kommuner.

 

 

Styling av tomt innan försäljning

Ska du sälja en fastighet vill du säkert visa upp både tomt och trädgård i allra bästa skick. Det finns företag som gärna hjälper till med ”styling” av gårdstomt, så att mäklarens bilder blir fina och att spekulanter och köpare får ett bra första intryck av fastigheten. Rensning av ogräs, borttagning av fula och skräpiga växter eller nyplantering av fina blommor är sådant som förhöjer skönhetsupplevelsen. Det gör att fastigheten ser välskött ut.

 

Säsongsjobb i trädgården

På våren vill man få trädgården fin inför sommaren, och på hösten vill man ha den höststädad. De sysslor som varierar med årstiderna kan man också få hjälp med av ett trädgårdsföretag. Det kan gälla blomsterlökar som ska planteras, vissna växter som ska rensas bort och stora mängder löv som ska krattas undan. Har man stora ytor som ska hållas fina, är det skönt att få hjälp i trädgården av snabb och kunnig personal.

 

Löpande skötsel

Vanligt trädgårdsarbete, det vill säga löpande skötsel, är en tjänst som många väljer, speciellt om ytorna är stora eller det finns många växter. Häckar ska klippas, träd ska beskäras, gräset ska klippas och växter ska gödas. Ogräsrensning sker också löpande. Det är skönt att lämna över alla dessa sysslor till professionell personal, som gör på rätt sätt utifrån sin erfarenhet och kunskap och jobbar tidseffektivt. Dessutom har de rätt verktyg och är specialister på sitt yrke.

About the author

jonas olsson