Roliga prylar är perfekta presenter

19 januari 2022 Lily Hansen

editorial

Går du och funderar över vad du ska ge bort till en vän? Du vill ju stå ut med din gåva och inte bara ge något som alla andra ger. ”Oj tack, jag ställer den bland dem andra.” Nej du vill ge något som ger en wow- känsla så klart. Något som får vem som helst att dra lite extra på smilbanden. 

Det du vill ge bort är ju någon rolig pryl så klart! Roliga prylar kan vara i rent underhållningssyfte som spel av olika slag, i grilltider kanske det skulle vara kul att spela lite kubb medan flintasteken ligger på klotgrillen. Väninnan som alltid klagar på att hon fryser i sin lägenhet, kanske vill ha en varm filt som hon kan gå runt i. Något som är praktiskt och håller henne varm på samma gång. Det låter som en fin present inte sant? Eller så har du kanske tröttnat på att du och vännen alltid kommer sent för att klåparen har en tendens att alltid lägga sina nycklar på konstiga ställen. Vad sägs om att du ger denna magiker som alltid trollar bort sina nycklar en nyckelring som han kan vissla på?

 

image 

Till fest och till vardags

Roliga prylar kan förhöja festen eller ta bort stressen från vardagen. Skämta med en knapp som säger diverse obsceniteter när vännerna börjar skryta om sina liv. Eller sätt igång någon cool LED-lampa för att höja stämningen i rummet.Till din vardag när allt mest rullar på och du känner att du bara är ett knippe som består av mer stress än människa, då plockar du upp en spinner och ser på medan den snurrar i handen på dig och känner hur all ångest och stress liksom smälter bort.

Roliga prylar är alltså inte bara roliga, ibland är de också bra för vår livskvalité. Hitta din stress reliever idag.

Fler nyheter