Rent vatten i Norrtälje

27 februari 2019 Jenny Olsson
Rent vatten i Norrtälje

Att ha tillgång till rent vatten är en självklarhet för oss i Sverige. I de allra flesta fall går det utan problem att dricka vattnet. Men det finns gånger då även vårt vatten kan bli otjärnligt och odrickbart på grund av bakterier till exempel.

Det kan också vara så att man bygger ett nytt hus och ska dra vatten till huset men det enda som finns runtomkring är saltvatten och då behöver man på något sätt åtgärda det. Alla som haft problem med sitt vatten och inte kunnat dricka det vet att det är mycket jobb med att åka och hämta vatten hos en granne eller åka och köpa dricksvatten i affären. Det är både tidskrävande och blir i längden rätt dyrt. Att istället kunna åtgärda problemet brukar vara desto bättre.

Rvir, http://www.rvir.se/ är ett företag som säljer och installerar vattenrening, både till privatpersoner och samfälligheter. De hjälper kunder i Norrtälje men också Åkersberga och Öregrund.  I Roslagen finns det omkring 1300 öar och där har de hjälpt många kunder med att rena deras vatten. Genom personliga besök kan företaget ta reda på hur det står till med vattnet, vilka problem som finns och även komma med förslag på lösningar. På så sätt kan man anlita företaget och faktiskt på hjälp hela vägen. Det är skönt att kunna vända sig till ett enda företag istället för flera stycken.

 

Rvir kan göra allt ifrån att rena brunnsvatten till att tillverka dricksvatten direkt från havet genom avsaltning. Det finns många lösningar för att göra ett vatten drickbart. Eftersom företaget jobbar lokalt har de god kännedom om vilka problem som finns i området, allt från radon, uran, saltvatten, järn och kalk. Det gör att de enklare kan hitta problemet men också lösningar. Om man har problem med sitt vatten är det oerhört skönt att lösa det så man återigen kan dricka vatten direkt från kranen. 

 

Fler nyheter