Passivfönster till ditt hus

06 maj 2019 Jenny Olsson
Passivfönster till ditt hus

Vilka fönster man väljer till sitt hus har stor betydelse för inomhuskomforten. Men det kommer också ha en avgörande betydelse för elräkningen. Genom att välja fönster med ett lågt u-värde så får man också ett energisnålare hus. 

Om man har ett äldre hus där fönstret inte är täta utan släpper ut värme och låter kylan smita in, så spelar det inte så stor roll hur mycket värme du har på inne. Det försvinner ändå ut genom de otäta fönstren. Att investera i bra fönster med låt u-värde är att göra en långsiktig investering. Även om det kostar lite att byta ut fönster och kanske även dörrar så är det en väldigt viktig investering man gör. 

Bygger man nytt hus är det här också en sak som är värd att lägga lite extra pengar på, att få fönster av bra kvalitet. Men det är inte bara ur miljövänliga och ekonomiska aspekter som man ska se till att välja rätt fönster utan också av estetiska skäl. Det är viktigt att välja fönster som passar till husets övriga stil. Fönstren är husets ögon som man säger och det är viktigt att det ser bra ut för att huset ska ge ett välkomnande intryck. 

Hos Termofönster.se hittar man flera olika slags fönster. Här finns fönster av bra kvalitet, med bra egenskaper. Här hittar man bland annat passivfönster. Passivfönster har ett lågt u-värde, på totalt 0,8 eller under. Om du har ett passivhus/lågenergihus kan du kika efter dina nya fönster här. Det finns flera modeller av passivfönster att välja bland, både i pvc och aluminium. Man kan höra av sig till företaget och tala om vad man söker så hjälper dom till att ta fram förslag. Här får man både bra kundservice och hjälp och man vet att fönstren man köper är av bra kvalitet, vilket är oerhört viktigt. Kika in här https://www.termofonster.se/

 

 

Fler nyheter