Master Rubiks kub erbjuder tidsfördriv och träning av sinnen

20 november 2020 Cecilia Olsson

Sedan 1980-talet då Rubiks kub lanserades globalt har ofantligt många människor gett sig på att försöka lösa den. Vissa har gett upp innan de klarat det medan andra envist fortsatt till dess att de lyckats. Trots att det kan kännas omöjligt så kan alla med tillräckligt tålamod lära sig lösa kuben med eller utan en lösning till hjälp. Vissa som lär sig lösa kuben går dessutom vidare och börjar ställa upp i tävlingar med den.

Tävlingar med Rubiks kub

Speedcubing är en tävlingsform som syftar till att lösa Rubiks Kub och andra liknande pussel så snabbt som möjligt. För att få ställa upp i tävlingar finns inga krav förutom att du ska kunna lösa pusslet. På de flesta tävlingar finns det flera grenar och du kan välja att endast ställa upp i de grenar du vill och såklart med de pussel du kan lösa.

Utmaning eller underhållning, du väljer själv

Vill du bli riktigt duktig på att lösa en Rubiks kub och kanske till och med drömmer om att ställa upp i en tävling? Eller vill du bara ha en rolig utmaning att bita i nu när vi spenderar allt mer tid i våra hem? Oavsett så hittar du mängder av olika Rubiks kuber och fler spännande 3D-pussel hos MasterCubeStore.se. De erbjuder Europas största urval av Rubiks kuber till de bästa nätpriserna. 

Webbshop med snabba leveranser och bra service

MasterCubeStore.se startade sin webbutik med billiga IQ-leksaker år 2015. I dag har de hundratals olika tärningar i mängder av olika storlekar och utformningar fördelat på 40 olika varumärken. Det är både smidigt och billigt att köpa 3D-pussel samt tillbehör i deras webbshop och MasterCubeStore.se satsar dessutom på att ge högklassig kundservice och bygger upp sortimentet baserat på önskemål samt efterfrågan.

Köp en Master Rubiks kub i dag och se hur snabbt du kan lära dig att lösa den.

Fler nyheter