Billiga parfymer

Köp billiga parfymer utan att behöva tumma på kvalitén

Written by Cecilia Olsson

I tusentals år har människan använt sig av olika dofter för att attrahera andra personer och det framställs hela tiden nya blandningar som lanseras bland de redan enorma mängderna av olika parfymer som redan finns. Vi människor vill helt enkelt lukta gott både för vår egen och för andras  skull. 

Parfymer innehåller olika noter som sänder ut signaler, vilka vi reagerar olika på beroende på vem vi är, vad vi associerar doften till och vad vi tycker om. En parfym doftar dessutom på ett sätt direkt då man sprayar på den och efter 20-30 minuter så kan en annan doft framträda, det har att göra med att toppnoterna är starkast i början och först efter en stund framträder hjärtnoten (eller mellannoten som den också kallas), sist känner man basnoten i parfymen.

Om man vill att parfymen verkligen ska kunna komma till sin rätt bör man inte blanda den med andra produkter som har en stark doft av ett annat slag. Det bästa kan därför vara att använda sig av milt parfymerad duschkräm och sedan oparfymerad lotion och deodorant, för att endast lägga fokus på doften från parfymen. Vill man förstärka den ytterligare så kan man ofta hitta lotion, deodorant och parfym i samma serie.

Man bör också tänka på att välja doft efter tillfälle. En dejt eller utekväll kan kännas mer speciell om man har en doft för sådana tillfällen istället för att använda samma parfym som man har till jobbet varje dag. En lite kryddigare och sensuell doft kan ofta passa bättre till fest, medans en lätt och frisk parfym kan passa ypperligt till vardags.

Coolpriser har så pass billiga parfymer i sitt sortiment att man kan ha råd att köpa flera underbara dofter från välkända märken. Det är perfekt om man vill ha en till vardags, en till fest och varför inte en som passar till både och. 

 

About the author

Cecilia Olsson

Leave a Comment