Intensivkurs körkort med boende: Vad det är och varför du borde boka din kurs

08 augusti 2022 Camilla Holmgren

editorial

Visste du att du kan boka en intensivkurs för att ta ditt körkort där boende ingår? Intensivkurs körkort är en körkurs där du bor på körskolan under kursen. Detta innebär att du kan fokusera 100 % på att köra och klara ditt körprov och när kursen är slut går du därifrån med ditt nya körkort i din hand.

Det finns olika typer av körkort du kan ta: automatiskt eller manuellt. Priset för en kurs varierar beroende på vilken typ av körkort du vill ta, men ligger i allmänhet på cirka 14 000-20 000 kronor. Fördelen med att ta körkort med boende är att du har mer tid att öva på att köra och vänja dig vid bilen före provet och du är på kursen endast för att fokusera på en sak: att ta ditt körkort.

körkort med boende

Det är viktigt att komma ihåg att ett körkort med boende inte garanterar att du klarar körprovet, men det ger dig bästa möjliga chans att lyckas. Om du funderar på att gå en intensiv körkurs ska du se till att gör dina efterforskningar och välj en körskola som är välrekommenderad och har goda recensioner.

Ta körkort med boende nu och anslut dig till de miljontals människor som njuter av den frihet och det oberoende som ett körkort innebär. Du kan hitta körskolor som erbjuder den här typen av kurser genom att söka på nätet eller genom att fråga på din lokala körskola. Priset på kursen varierar beroende på vilken typ av körkort du vill ta och hur snabbt du vill ta det. Silverstadens trafikskola (https://www.silverstadenstrafikskola.se/intensivkurs-korkort-med-boende/) erbjuder flera olika intensivkurser där boende ingår. Tänk på att välja den kurs som bäst passar din budget och dina behov.

Fördelar med att boka körkort med boende:

  • Du kan fokusera 100 % på att köra och klara körprovet
  • I priset för kursen ingår boende
  • Du har mer tid att öva på körning före provet

Fler nyheter