tavlor

Inred personligt med tavlor

Inred personligt med tavlor
Written by Jenny Olsson

En tavla kan verkligen tala sitt tydliga språk. Den kan förmedla en känsla, skapa färgklickar och kontraster eller harmonisera med övriga inredningen. När man inreder ett hem är det viktigt att göra det med känsla och efter sitt personliga tycke. Ska man inreda hållbart är det bättre att gå efter sin egen smak än efter mode och trender som så ofta förändras.

Ett bra sätt att skapa en personlig touch på sitt hem är att inreda med tavlor. Tavlorna kan verkligen bli ett blickfång och skapa spänning åt hemmet. När man inreder med tavlor kan man antingen sätta upp en eller två jättestora tavlor som verkligen bryter av till exempel vita väggar eller så kan man sätta upp en tavelvägg bestående av många mindre tavlor. Om man ska sätta upp många små tavlor är ett bra inredningsknep att först rita upp dem på en stor papp. Sätt sedan pappen på väggen och titta på håll hur det kommer se ut när tavlorna kommer på plats. Då får du en uppfattning om mönster du satt tavlorna i blir bra innan du börjar spika. På så sätt slipper du onödiga hål i väggen. 

 

Att inreda med färgglada tavlor är ett bra sätt att skapa spänning och kontrast i ett vitt rum eller hem. Färgglada tavlor kan verkligen bli en intressant färgklick! Om man vill göra något i ett rum som känns ganska trist och intetsägande är det här ett billigare och enklare sätt mot för att sätta upp en fondvägg till exempel som oftast kräver att man är kunnig på att tapetsera.

Hos Mynewart.se finns massor av färgglada tavlor. Här kan man enkelt hitta en tavla som faller en i smaken och som passar för rummet och hemmet. att beställa sina tavlor på nätet är dessutom både enkelt och bekvämt då man i lugn och ro kan titta igenom sortimentet. 

About the author

Jenny Olsson