Fräscha upp frillan hos frisör i Stockholm

02 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Vill du gå runt med världens självförtroende på stan? Ha en sån dag där du bara känner dig så himla fin och redo att rocka vad den dagen har att ge? Det är helt otroligt, men de flesta får fantastiskt bra självförtroende efter att man har varit hos frisören. Det är trots allt kanske inte så konstigt – håret gör väldigt mycket för en människa. För många sitter en stor del av självförtroendet i hur håret ser ut. Är det då helt nyfixat, så kan man snacka om att må på topp. 

Man kan gå till frisören med hår som snarare liknar ett skatbo än faktiskt hår, men komma ut med hår som ser silkeslent, mjukt och fint ut. Är det någon som har magi, då måste det vara frisören som kan sin sak, och som har magiska händer som lyckas med det mesta. Efter ett besök hos frisören kommer du att känna dig som en helt ny människa, vare sig du är kvinna eller man. 

 

frisör

 

Gör en totalförändring av håret

Har topparna börjat bli slitna och klyva sig allt mer och mer? Då är det verkligen på tiden att klippa till dem så man får nya och starka toppar som kan växa. Vill du göra något annat än att bara klippa topparna? Kanske testa på en helt ny frisyr? Du kan hitta inspiration från internet – exempelvis genom att söka efter “frisör Stockholm” – men du kan även bolla idéer när du är på salongen. De är trots allt experter och vet vad som kan passa olika människor.

Frisören kan hjälpa dig med många olika frisyrer – allt från långt till kort hår. De kan hjälpa dig att få till den nya färgen du så gärna vill ha. Går det inte att uppnå på en gång så är de uppriktiga och säger det till dig.

Fler nyheter