skyltar

Framhäv med skyltar

Framhäv med skyltar
Written by Jenny Olsson

Det är viktigt att göra reklam för sig när man har en verksamhet som till exempel en restaurang, ett café, en butik eller något annat. Det gäller att synas i sociala medier, tidningsreklam eller dr man nu har sin målgrupp. Men det är lätt att glömma att man måste göra reklam för sig även när kunderna eller gästerna är utanför eller till och med i butiken. När potentiella kunder går utanför verksamheten är det viktigt att visa att man finns och kanske även visa redan utanför butiken om man har något speciellt erbjudande. Men skyltar utanför butiken så visar man att man finns och redan på håll ser man att det är något som händer där. När kunderna eller gästerna är inne i till exempel restaurangen eller butiken så gäller det att fånga deras intresse även där. Kanske har man några speciella erbjudanden, ett nytt märke i klädbutiken eller dagens rätt som man vill visa för kunderna. 

 

 

Att använda sig av skyltar i och utanför butiken är både ett enkelt och billigt sätt att både synas och göra reklam för sig. 

Hos Skiltex.se hittar man ett stort urval av skyltar. Här finns både skyltar för inomhus- och utomhusbruk och i många olika storlekar. Här finns också material för om man ska medverka på en mässa till exempel och vill använda sig av banderoller. 

Webbutiken har funnits under många år och har en sida i både Danmark och Sverige men de har också en riktigt butik som kan besöka om man har vägarna förbi Köpenhamn. Här har de både butik och utställningslokal där man kan se produkterna i verkligheten. De grundades 2008 och är idag en av Skandinaviens största nätbutiker inom skyltar, visningsmontrar och mässutrustning. På de svenska och danska sidan samt i den riktigt butiken säljer de produkter till både företags- och privatkunder.

 Kika in till dem: https://www.skiltex.se/shop/frontpage.html

About the author

Jenny Olsson