Fortsätt framåt

06 augusti 2019 Mikael Barani
Fortsätt framåt

Den annalkande hösten är inte helt utan sina fördelar. Även om det föreligger en viss sorg med att släppa taget om sommaren och all dess värme så har hösten sin egen charm. För visst är det trevligt att sitta med en god bok och en kopp varmt kaffe medan regnet smattrar mot rutorna. Kanske kan vi också få inslag av lite åska också, med lite tur. Då snackar vi megamys.

Ja det gäller helt enkelt att ha rätt inställning till de förändringar som är oundvikliga i livet. ”Roll with the punches”, som de brukar säga på andra sidan Atlanten. Där har de ju verkligen en sådan inställning till livet.
Jämför med hur det är något av en merit därborta att ha misslyckats med företagsidéer. Här hos oss är det på något sätt en anledning till att skämmas. Som om det vore dåligt att samla på sig erfarenhet.

Nej det finns verkligen inte något som heter att misslyckas. Inte på det sättet som vi ser det i varje fall. För ett misslyckande blir det bara om man inte lär sig något av det. Man får liksom se det som ren data som man analyserar och tar med sig erfarenheter av.
Någonstans jämförde man det med att föreställa sig om barn skulle ge upp när de ramlade medan de lärde sig gå. Då skulle utvecklingen stanna av där.

Bara att låta sig inspireras och köra på i livet.
Drabbas man till exempel problem med sitt hus, ja då är det bara att kolla vad det är och lösa det. Till exempel genom att köpa svartmögel test om man upptäcker att listerna på badrummet börjar bli svarta. Mögel-test.se har utmärkta produkter som låter dig veta vad som håller på att hända med dina väggar.
När du väl har svaret är det bara att ta nästa steg och hitta lösningar.

Fler nyheter