En trapphusrenovering har positv effekt på helhetsintrycket av fastigheten

22 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

Ett fräscht och fint trapphus är något som har positiv inverkan på helhetsintrycket av en fastighet. Det är det första man möts av när man stiger in i byggnaden och det sätter därmed tonen för hur hela huset upplevs. Även om lägenheterna eller kontorslokalerna är fräscha och fina så kan ett slitet och fult trapphus dra ner helhetsintrycket och ge känslan av att byggnaden är eftersatt när det kommer till underhåll. Det är därmed klokt att se till så att trapphuset är välskött och speglar det intryck man vill att människor ska få av byggnaden. 

En trapphusrenovering består ofta av många delar men behöver inte vara krångligt för det

Det kan dock vara lätt att tänka att en total trapphusrenovering kräver väldigt mycket planering och kontakt med olika hantverkare som kan utföra allt från elinstallationer till dekorationsmålning. Ska man utföra en helrenovering så innefattar det ofta byte av dörrar och belysning, målning av väggar och detaljer, uppfräschning eller byte av golv och mycket mer.

trapphusrenovering

Då är det inte så konstigt att det kan kännas som ett väldigt stort projekt, men det finns en väldigt smidig lösning på problemet. Säker Bostad AB är ett företag som erbjuder helhetslösningar när det handlar om trapphusrenovering, vilket gör att man endast behöver kontakta en firma som kan sköta hela projektet. 

Helhetslösningar från experter inom trapphusrenovering

Säker Bostad skapar nyckelfärdiga projekt där de tar hand om hela processen från start till mål. Deras experter inom trapphusrenovering guidar hela vägen, från idé till färdigt resultat. Vilket gör att man tidigt får koll på vad som behöver göras samt hur. Genom att anlita Säker Bostad så har man endast en kontaktperson och ett kontrakt där samtliga kostnader för alla tjänster finns samlade. Säker Bostad utför bland annat montering av säkerhetsdörrar, trapphusmålning, dekorationsmålning, elarbeten, golvarbeten och mycket mer.

Läs mer om vad Säker Bostad har att erbjuda på https://www.sakerbostad.se/Renovera-trapphus-trapphusrenovering.

Fler nyheter