tantramassage malmö

De masserar sexuellt frustrerade i Malmö

Written by william eriksson

Sex är komplicerat. För en del är det någonting man får lov att göra på sina egna villkor, som till exempel med vem och när man vill. De med positiva erfarenheter av sex mår ofta väldigt bra av njutningen och är trygga med att fortsätta utforska sin sexualitet och sina preferenser. Men alla har inte en lika positiv relation till sex. Anledningen kan bero på många orsaker, och de är först och främst väldigt individuella. För somliga beror det på att man varit utsatt för sexuella övergrepp av något slag. Andra kanske mår dåligt av att man helt enkelt av olika anledningar inte hamnar i situationer där man får lov att ha sex överhuvudtaget.  

 

Må bättre under torkan 

Om du vill förändra dina känslor för sex och i förlängningen ditt sexliv kan tantramassage vara en idé att prova. Det kanske inte är hela lösningen, men för dig som lider av ett svalt sexliv i Malmö är det nog en trevligare idé än att försöka med kvart i fem-raggen på Kulturbolaget, Etage, Hipp eller någon av nattklubbarna i staden. Håller du hus i Malmö har du tantramassage-salonger nära till hands. Det är bara att söka på “tantramassage malmö” på nätet så får du upp förslagen direkt.  

Massage med tydligt syfte 

En rimlig fråga är vad tantramssage egentligen är för någonting. Det kan vara bra att läsa på lite så du inte får en chock när du väl ligger på massagebordet. För det är inte riktigt som traditionell eller vanlig massage om man får kalla det så. Istället påminner det mer om erotisk massage. Behandlaren fokuserar på närhet, kommunikation och medvetenhet om din egen kropp. Syftet med behandlingen är bland annat att höja ditt självförtroende och återknyta kontakten med din sexualitet. Det är definitivt värt att prova om du är ensam och sexuellt frustrerad i Malmö.

About the author

william eriksson

Leave a Comment