Bröstförstoring i Stockholm om du vill förbättra bysten

28 december 2021 jonas olsson

editorial

Vi är inte alla nöjda med de gener vi fick. Men i dagens samhälle så behöver vi inte finna oss i situationer vi inte trivs i. Plastikkirurgi har aldrig varit tryggare och vanligare än vad det är idag och om du inte är nöjd med bysten så är en bröstförstoring i Stockholm lösningen för dig. Det är viktigt med en erfaren och kompetent kirurg, då detta handlar om din livskvalité och den ska du aldrig kompromissa med!

Det är också mycket viktigt att implantaten är av bästa kvalité. Bröstimplantat från Mentor är Rolls Royce:n i fältet. Deras implantat är CE-märkta och är godkända av FDA (Food and drug administration) i USA som har mycket stränga regler för att ge sitt godkännande.

På en konsultation i samråd med din kirurg, kanske hos proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostforstoring, så väljer du hur dina nya bröst ska se ut, storlek och form efter dina önskemål och förutsättningar. Allt ska vara godkänt av er båda för att du inte ska få några överraskningar. Efter det utförs operationen under narkos.

image

 

Kosmetisk kirurgi har aldrig varit säkrare

Efter operationen får du sova över på kliniken för att personalen ska kunna hålla ett öga på dig. Du behöver inte vara orolig, komplikationer är ovanliga. Kosmetisk kirurgi har aldrig varit säkrare. Se din övernattning som en hotellnatt, du kommer få alla måltider du behöver på kliniken och till och med reseersättning med upp till 2000 kronor. Och givetvis gratis WiFi så du kan surfa efteråt.

På morgonen efter ingreppet kommer du få åka hem med allt du behöver, information, e-recept, och intyg utifall du skulle behöva några dagar för att vila efter operationen. Efter 2 till 3 veckor får du komma tillbaka till kliniken och träffa en sjuksköterska för en kontroll och sedan är det dags att möta världen som en ny människa.

 

Fler nyheter