Hotell

Boka hotellrum till lågpris

Boka hotellrum till lågpris
Written by jonas olsson

Vill du besöka en ny stad eller bara göra en liten tripp för att få miljöombyte? Kanske behöver du bara egentligen en bekväm säng i valfri storlek att sova i för din vistelse. Då söker du exempelvis ett hotell i Gävle med ”bed and breakfast”. Det är prisvärt, för att inte säga billigt, och du får pengar över till annat. Om man inte är ute efter ett luxuöst boende, är det perfekt med ett enkelt men centralt beläget hotell

 

Nära till allt

Vill man shoppa eller gå på bio, se en konsert eller teater är det bra att slippa betala dyra taxiresor eller åka långt med buss. Ett hotell några minuters väg från centrum är guld värt. Man kan lätt mellanlanda med sina shoppingkassar och ge sig ut igen på promenader i staden. Det är också trevligt att besöka mysiga restauranger och barer och veta att man har nära till sitt hotell.

Resa i tjänsten

Ska man t.ex. åka på ett inplanerat kundbesök, vill man förmodligen inte betala alltför mycket pengar för hotellrummet. Det man egentligen mest är ute efter är ju en god frukost, dusch, tillgång till ett snabbt internet och kanske en rymlig arbetsplats. TV på rummet vill man säkert också ha tillgång till. Även i detta fall kan ett boende med bed and breakfast vara ett mycket bra alternativ.

 

Paketerbjudanden

Det finns också speciella paketerbjudanden och särskilda evenemang, så kolla upp vad som händer i staden och vad ditt hotell kan erbjuda. Ofta kan man få tillfälle att följa med på exempelvis speciella utflykter eller få möjligheter till utförsåkning. Många som åker för att spela golf vill leta upp ett mysigt boende som är prisvärt. Det är mycket bekvämare med ett hotellrum än en campingplats, så det kan vara idé att ta reda på var någonstans man kan bo billigt och bra.

About the author

jonas olsson