Bli en framgångsrik stilist

11 september 2019 william eriksson
Bli en framgångsrik stilist

Skönhet är något alla önskar ha och/eller bevara. För det tas många åtgärder, och därför har skönhetsindustrin växt enormt. Många förväntar sig att gå in på en skönhetssalong och finna alla behandlingar de behöver. Allt från massage och vaxning till botox. Däremellan finns bland annat smink och allt som har med hår att göra. Kunder önskar ha perfekta ögonfransar och bryn som ska passa till ett vackert hår i tjusig färg. Som stilist kan det vara bra att kunna lite av allt, och erbjuda sin kunder allt de önskar fast hår är din specialité. Men vad är egentligen nödvändigt för att bli en framgångsrik stilist?

 

Skaffa dig en pålitlig frisörgrossist

Oberoende om du precis börjat att arbeta som hårstilist, eller om du har år av erfarenhet behöver du känna till en god frisörgrossist. Äger du din egen salong eller tänker du sätt upp en snart, så behöver du räkna med grossist som kan erbjuda dig de senaste hårprodukterna och verktygen. Klicka på länken: http://www.tradehairsupplies.se/ för att se Trade Hairs stora sortiment på saxar, produkter och möbler för hårsalonger. De kan erbjuda dig de bästa verktygen och tillbehören du behöver för att ge dina kunder den hårvård de behöver.

 

 

Ta väl hand om klienterna

Hur kan du få din kund att känna sig väl omhändertagen? Frisörer är kända för att vara bra på att samtala och lyssna. Att klippa eller färga håret är en stund för relax och self-care för många, och en schysst frisör att småprata med kan göra det dubbelt så skönt. Det är även viktigt att lyssna. Allt fler klagar över att frisören inte gjort med håret som man bad om det, och resultatet är att dessa aldrig kommer tillbaka. Bestäm dig för att vara frisören som lyssnar noga och ger kunden det resultat hon eller han önskat. Det garanterar dig framgång!

Fler nyheter