Allt för båten på fullservicevarv i Stockholm

22 september 2021 patrick pettersson

Du kan få allt du behöver till din båt när du besöker ett fullservicevarv. De gör besiktning och kontroll, de går igenom allt från kablar och kontakter till att uppdatera mjukvaran. De är proffs både på hur datorn och din båtmotor fungerar.

Fullservicevarv i Stockholm innebär att en enda leverantör kan förse dig med allt till båten. Behöver något lagas, är de till exempel auktoriserade på Volvo penta, Yamaha och Evinrude. Att de har eget varv och verkstäder på plats är en trygghet för dig som båtägare.

 

Butik på området

Vill du köpa en vattenskoter eller en ny motor, finns det också alla möjligheter. Du behöver bara aktivt leta efter en sådan leverantör och gå in på en hemsida för att bli inspirerad. Det är trevligt att handla hos proffs, för de kan också svara på alla möjliga frågor.

Går du in och tittar i varvets butik, finns där också en mängd tillbehör som du kan tänkas vilja ha. Där finns en hel del att välja på, och du får inspiration och idéer. Blir du köplysten, vet du att det är kvalitetsvaror du får.

 

 

Du får serviceprotokoll

Du får förstås dokumentation när du lämnar din båt på besiktning och kontroll. Allt som görs noteras, så du har full kontroll hela tiden. Du har ett serviceprotokoll i din hand och kan följa allt som har gjorts. Att ditt fullservicevarv i Stockholm också är auktoriserade ger dig ännu mer anledning att anlita dem.

Alla delar byts ut mot originaldelar, och vätskor byts ut, så allt görs minutiöst, så att din båt är trafiksäker och i topptrim. Har du tänkt dig en långfärd med båten framöver, finns det en speciell tjänst som heter Volvo penta action service. Med den kan du få telefonsupport om motorn krånglar, och de har öppet dygnet runt hela året i hela världen.

Fler nyheter